Clicky

The Data Creatives: Web Scraping as a Service. 

Wij bieden maatwerk scraping oplossingen om efficiënt en structureel product- en prijsinformatie van websites op te slaan, al vanaf  €99 per maand. Met geautomatiseerd webscrapen is het mogelijk om grote hoeveelheden data van websites te onttrekken en te standaardiseren en geüniformeerd op te slaan. Webscrapen bespaart onze klanten niet alleen ontzettend veel tijd en inefficiëntie , maar stelt ze ook in staat om o.a. de concurrentie te monitoren, webshop aanbod te analyseren (bijv. door het tracken van EAN codes), informatie van consumentenmarktplaatsen op te slaan, telecom- & energievergelijkers te vergelijken en klant- en prospectinformatie te verrijken. 

Wij ontwikkelen ook Tailor Made Dashboards om data om te zetten in actioanable insights.

 

Onze Scraping-as-a-Service abonnementen beginnen al vanaf €99 per maand all in - inclusief dagelijks onderhoud -  en data is toegankelijk via Excel, CSV, Mail, SQL, Google Drive, Google BigQuery, DropBoxFTP, API of wordt indien gewenst rechtstreeks in een DataWarehouse weggeschreven.   Wij ontwikkelen ook eenmalige scrapers (zonder maandelijks abonnement) . Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Benieuwd wat scraping web data voor jouw organisatie kan betekenen? Klik hier om in een aantal cases te zien hoe wij onze klanten helpen Web Data te ontlsuiten en in te zetten om te optimaliseren en meer Data Driven te worden.

BASIC

 • 1 source/scraper
 • tot 100.000 records
 • Daily Frequence
 • €249 start-up fee
€99 p.mnd CONTACT

GROWTH

 • 5 sources/scrapers
 • tot 10.000.000 records
 • Daily & Hourly
 • €449 start-up fee
€499 p.mnd CONTACT

PREMIUM

 • 10+ sources
 • 10.000.000+ records
 • Hourly & /Live
 • €449 start-up fee
OP AANVRAAG CONTACT

 

Wat is web scrapen?

Web Scrapen (of data harvesting, spideren of crawlen) is een techniek waarbij software wordt gebruikt om informatie van webpagina's te extraheren, op te slaan en eventueel te analyseren.  Scrapen lijkt op web-indexering, waarmee een crawler of een 'bot' op een automatische manier de informatie verzamelt en uniformeert, de techniek die de meeste zoekmachines ook toepassen. Scrapen daarentegen focust zich vooral op de de omzetting van ongestructureerde data (meestal in HTML format)  naar gestructureerde data die kan worden bewaard en geanalyseerd in lokale databases, excel sheets, csv,- txt- , json-, xml- of andere soorten bestanden.

 

Web scrapen wordt ook vaak ingezet voor het vergaren van data wanneer de aanbieder ervan deze niet op een gestructureerde manier weggeeft of verkoopt, zoals met een API wel het geval is. Voorbeelden van scrapen zijn online prijsvergelijkingen, verzamelen van contactgegevens, nieuwsartikelen, monitoring van weergegevens, detectie van wijzigingen aan websites, onderzoek en webdata-integratie.

 

Voor meer informatie: neem contact op via info@thedatacreatives.com

 

 


pricemonitor.png

Pricing Monitor & Product Tracker

Met de Product en Pricing Monitor blijf je continu en automatisch op de hoogte van prijswijzigingen van je concurrenten op hun website, in Google Shopping, of op platforms als Bol.com, Coolblue of Amazon. Historisch prijsverloop bekijk je in overzichtelijke dashboards en je kunt SMS of Email alerts ontvangen als prijzen een door jou ingestelde drempel overschrijden. Vergelijk producten o.b.v. EAN of d.m.v van onze “similarity score” o.b.v. machine learning … meer lezen


002-target audience.png

Lead Generation

Sales is maatwerk en goeie leads zijn dat ook. Onze scrapers kunnen - evt met KvK verrijkte gegevens - leads verzamelen in de branche of niche waarin jij opereert. Ontvang emailadressen en contactgegevens van hoge kwaliteit en geef je conversie een boost … meer lezen


007-community.png

Brand - & Review Monitor

“There is no such thing as bad publicity” .. Toch blijf je liever in control. Met review en brand monitoring blijf je automatisch op de hoogte van wat men online over jouw merk of product zegt. Zo krijg je meer begrip van - en grip op je klanten . Monitor je reviews op Google, klantenvertellen.nl of … meer lezen


014-search.png

Content Integratie

Lang niet altijd hebben partners en toeleveranciers de flexibiliteit om data aan te leveren in nét dat ene formaat of met de techniek of frequentie als waarin jij data nodig hebt. Naast het aansluiten van API’s en andere online - en digitale databronnen kan onze software ook de op maat gemaakt oplossing voor jouw content uitdaging bieden. Integreer automatisch en zonder omkijken aanbod uit andere webshops en databases met jouw oplossing. Neem contact op om te kijken hoe webscraping een waardevolle aanvulling op jouw CMS kan zijn.